Side 1 af 1

CG kobinet sælges

Indlæg: ons 26. sep 2018 16:54
af Sokurah
Hej,

Jeg har et CG kabinet stående på loftet - jeg har indset at jeg ikke længere har plads til det i lejligheden, men der mangler jeg også plads så jeg tænker at jeg vil sælge det.

Skærm og strømforsyning virker - jeg har spillet flere spil på det - og der medfølger en ekstra låge med et møntindkast (jeg mener endda at jeg har et ekstra), og lågen nederst har jeg også. Der følger ikke nogle PCB'er med.

Jeg påbegyndte en konvertering af kabinettet til at skulle fungere som et MAME kabinet, men det blev jeg aldrig færdig med, så ledningerne til kontrolpanelet skal fikses hvis den skal fungere med et Jamma PCB.

... støv medfølger helt uden beregning :lol:

Hvad kan sådan et kabinet indbringe? Det befinder sig på Nørrebro i København.

Billede

Re: CG kobinet sælges

Indlæg: ons 26. sep 2018 20:43
af varmtvand
Det kunne jeg godt være interesseret i:)

Re: CG kobinet sælges

Indlæg: ons 26. sep 2018 21:47
af Trosborg
Byder 2000,-

Re: CG kobinet sælges

Indlæg: tors 27. sep 2018 09:06
af toonz
Sødt kabinet. Ligner noget der råber og skriger på et mvs setup ;-). Held og lykke med salget. Fantask posen i baggrunden er også ret passende.

Re: CG kobinet sælges

Indlæg: tors 27. sep 2018 23:27
af Sokurah
Trosborg skrev:Byder 2000,-


Jamen, det ville jeg være helt okay med.

Re: CG kobinet sælges

Indlæg: fre 28. sep 2018 08:18
af Trosborg
Sokurah skrev:
Trosborg skrev:Byder 2000,-


Jamen, det ville jeg være helt okay med.Super. Jeg skriver pb til dig

Re: CG kobinet sælges

Indlæg: lør 29. sep 2018 12:24
af Sokurah
Puha, jeg havde vist lidt for travlt da jeg lige pludselig besluttede mig for at sælge mit kabinet så hurtigt som jeg gjorde.

Jeg har talt med et par kammerater omkring min idé med at sælge det og de syntes begge at jeg skal beholde det, så jeg har tænkt rigtig meget over hvad jeg skal gøre - og kommet til en løsning hvor jeg alligevel mener at jeg kan have kabinettet stående i lejligheden.

Jeg ville ellers have bygget en supergun så jeg alligevel kunne spille mine spil i stuen, men så ville jeg skulle ud og købe arcade-joysticks og have lavet et lille kabinet, men mine værktøjer og evner til at arbejde med træ er ikke fantastiske, så det ville faktisk være lettere at bare få loddet ledningerne og knapperne sammen igen. Pokkers, hvorfor skulle jeg også splitte det ad dengang :oops:

Men på den positive side, så vil det være i bedre stand hvis jeg alligevel skulle finde på at sælge det en anden gang :lol:

Så, tak til Trosborg, manta400 & varmtvand som alle har givet bud på PM - og et ekstra undskyld til Trosborg som jeg ellers havde sagt 'ja' til, men nu vil jeg beholde det frem for at sælge det. Sorry :roll: